Locatie

De trainingen van Teambeeld vinden doorgaans plaats in groepsaccommodatie 't Hiekerhoes te Hooghalen (Midden-Drenthe). Uiteraard is een andere locatie in overleg mogelijk. Voor een routebeschrijving naar 't Hiekerhoes, kunt u hieronder de richting kiezen die het meest met uw verblijfplaats overeen komt.

 • Uit de richting Zwolle
 • Uit de richting Groningen
 • Uit de richting Drachten
 • Uit de richting Emmen
 • Met het openbaar vervoer
 • Plattegrond
 • Uit de richting Zwolle ...

  Pak de A28 in de richting Meppel-Groningen. Volg deze tot de afslag 'Beilen-Noord, Westerbork, Hooghalen' (afslag 31). Neem deze afslag en draai naar de N31 (linksaf). Volg de borden Hooghalen. Na circa 3 kilometer vanaf Beilen gaat de weg over het Oranjekanaal. Neem de afslag direct voor het Oranjekanaal naar links, richting Hijken en speelstad Oranje. Ga de eerste brug rechtsaf over het Oranjekanaal richting Hooghalen. Deze brug ligt direct voor het dorp Hijken. U rijdt nu op de Halerweg, deze verandert in de Hijkerweg. 't Hiekerhoes ligt aan deze weg, op nummer 11. Parkeren kan naast 't Hiekerhoes.

  Terug

  Uit de richting Groningen ...

  Pak de A28 in de richting Zwolle-Utrecht. Volg deze tot de afslag 'Assen, Hooghalen, Veendam' (afslag 32). Neem deze afslag. U rijdt dan op de N33 richting Veendam. Neem hier direct de eerste afslag naar rechts (Assen-Hooghalen). Sla aan het eind van de afslag linksaf. Volg deze weg tot aan het eind, sla dan rechtsaf. Bij de stoplichten moet u opnieuw rechtsaf. Volg deze weg. Neem de afslag 'Hooghalen' niet, maar neem de volgende afslag richting Smilde. Sla net na het viaduct linksaf ('t Hiekerhoes staat aangegeven). 't Hiekerhoes ligt aan deze weg, op nummer 11. Parkeren kan naast 't Hiekerhoes.

  Terug

  Uit de richting Drachten ...

  Neem de N31 in de richting van Emmen. Ter hoogte van Smilde (te herkennen aan de televisiemast van Hoogersmilde) verlaat u de weg, en houdt u de richting van Assen en Oranje aan. Bij het Oranjekanaal neemt u de afslag richting Oranje-Hijken. U komt langs Speelstad Oranje, dit staat duidelijk aangegeven. Rijdt door richting Hijken. Vlak na het dorp Hijken gaat er een brug over het Oranjekanaal (een witte brug). Ga linksaf over deze brug richting Hooghalen. U rijdt nu op de Halerweg, deze verandert in de Hijkerweg. 't Hiekerhoes ligt aan deze weg, op nummer 11. Parkeren kan naast 't Hiekerhoes.

  Terug

  Uit de richting Emmen ...

  Neem de N31 in de richting van Drachten. Ter hoogte van Beilen neemt u de afslag in de richting van Hooghalen. Volg de borden Hooghalen. Na circa 3 kilometer vanaf Beilen gaat de weg over het Oranjekanaal. Neem de afslag direct voor het Oranjekanaal naar links, richting Hijken en speelstad Oranje. Ga de eerste brug rechtsaf over het Oranjekanaal richting Hooghalen. Deze brug ligt direct voor het dorp Hijken. U rijdt nu op de Halerweg, deze verandert in de Hijkerweg. 't Hiekerhoes ligt aan deze weg, op nummer 11. Parkeren kan naast 't Hiekerhoes.

  Terug

  Met het openbaar vervoer ...

  Hooghalen ligt ca. halverwege de NS-stations van Assen en Beilen. Er is een busverbinding tussen Assen en Beilen, welke langs Hooghalen komt. De meest dichtstbijzijnde bushalte ligt echter nog 3 kilometer bij het Hiekerhoes vandaan. Vanaf Assen kunt u daarom misschien beter met de treintaxi naar 't Hiekerhoes.

  Terug